Pages

Thursday, January 26, 2012

blog baru untuk.....

nak kate aku rajin update blog, memang kuat labun la aku ni.
dah le maleh update, pegi buat lagi 1 blog.
apekehei nye.

actually blog baru aku ni untuk hasil kerja tangan aku.
bile aku rase kosong, tangan aku tak leh dok diam.
takmau bazirkan anugerah yang Allah dah bagi kat aku.
nak busykan diri.

banyak bende nak kongsi same2 korang.
aku bawak hampa usha2 gallery blog tu. meh sini. sini sini..


kakachan homemade















takleh letak banyak2..
kalau nak tengok banyak lagi, datang la jenguk kakachan homemade oke..
x0x0

3 komeng:

sury@Adliah said...

weh..rajin nye hg ni..comel2 blake

zOeY zAu YaH said...

sgt comel..

kakachan said...

time kaseh sue.. zoey..

Post a Comment