Pages

Tuesday, February 21, 2012

arfan..selamat datang ke dunia yg penuh pancaroba.

memang penuh pancaroba dunia ni.
takde lagi yang lagi pancaroba darinye.

berbalik pade topik utame,
aku dapat anak buah baru lagi. lelaki lagi kau.. pasni nak buat gelanggang futsal dah bole kot kat luaq umah. kat dalam umah dah penuh dengan kereta. takde teddy2 bear. kalau ade teddy bear tu, makcik2 mereka yang punye mase zaman sesame streets.

welcome to the world...
Mohd Arfan Mukhlis bin Rushdi

sungguh hebak name bebudak jaman skarang. lepas ni dapat anak lagi, pening lagi nak letak name ape lak.



ahad lepas ade kenduri akikah kat gerik untuk arfan.
lemak kami pon betambah makan kambing jek. silap ribulan ngembek.
abah dah readykan makan untuk 200 orang makan. takot gak lauk tak abeh. kang anak2 nye le yang kene makan kambing lagi.
alhamdulillah.. majlis ramai yang datang.
rumah pon dah jadi macam kindergarden bebudak yang ramai.







amar ade bakat dah jadi abah. abah arfan kat india. nasib ang le amar.






mama arfan 2 dari kiri. yang lain tukang2 makan je.

sekarang dah rindu kat arfan. bile la nak balik gerik lagi. aihh..
love arfan.. untuk semua.. <3 <3 <3

5 komeng:

Tuan Cimot said...

3hero dh tu..hoho

kakachan said...

tmbah lg 2 dah leh buat team putsal owh..

zOeY zAu YaH said...

comelnya...

kakachan said...

comei mcm makcik die. hehe

Edy Zaidi said...

alahai..comelnya arfan...:)

Post a Comment