Pages

Saturday, May 22, 2010

hepi beday mummy and sis nisa. =}

beday mak 20 mei aritu.
baru nak buat post. thihihi
rase betuah sangat dapat buat ala ala surprise kat mak
nasib ade kat umah..
menjadi bebysitter yang berjaya skali. =)

slamat ari lahir mak..
yang ke 54.
mak yang jelita.
mak yang memikat hati.
kami anak2 mak doakan mak panjang umo ngan
makin kuat.
tunggu je la anak mak ni nak tambah cucu lagi.
cing cing.. ^____^
kami sayaaaaaangg mak.


gambo raye taun lepas. mak ku yang malu2. hehe. gumbira dapat wet raye..
mak sangat blushing kalu kami nak tangkap gambo nye.


cucu mak yang 2 orang takat nieh.
yang tau melekat je kat tok die.
mak tunggu la nanti nak betambah lagi..


si bedebab amjad.
die serang kek tok die dulu.
adoi.. rindu sama itu kek.. kruk krukk.. perot bunyik2.


ni rini, 23 mei lak, besday kak nisa lak.
kesian die, kami tak dpt le nak buat seprise2 kat die.
kami takde kat umah..
sobb..
takpe2, jangan sedey2 ye
tunggu je la adiah yek.
=D

sebagai tatapan penonton, tgk le gambo k nisa kene multiple zoom ni.
hohehe.. ya ampun..



di atas ni dah berpunye. dont cross the line. ohoi

to Aryan, welcome to the family..13 mei 2010.
meh cik eka nak picitttttt pipi ang.
xoxo.
kakachan

5 komeng:

tebe said...

mak cik dah?? tua2 hahaha

zaradgreat said...

wah2...
meriah la bulan mei ko nanti kaka
best nye...

kakachan said...

tak tue..
mak cik ne masih mude remaje.. =D

zara: meriah toi.
tp bulan jun lg meriah..
kan zara kan!

Mr Rulez said...

elOw..eka

aku nk cayunk dak dekat mak ko gak..boleh tak..;)

ap2 pun jgn luper mak cik eka punya ppi pun boleh tahan gak..haha

yusuf mujahidin ™ said...

selamat aie jadi mak jugk...

Post a Comment