Pages

Saturday, May 15, 2010

Mari tengok orkestra!



akhirnye..
dapat pelepasan gi tgk junior nye orkestra muda bainun!
orkestra sekolah aku yg sangat la aku sayang.
oh oh..
sangat rindu sama orkestra..
dulu aku main cello.
korang tau dak rupe cello cemane?
ya.. ini ya. ade gambar ya.
dulu aku ngan k nisa(my sis) men menatang ni la.




yang lagi bes, dapat jumpak kawan2.
ala2 reunion simple2 gitu.
sume budak orkestra itu.
kami baik
kami bagi sokongan kat junior.
hoho.
harge tiket 10 engget ang.
patut name kami kene tulis dalam buku aturcara tu.
=D





anyway, akhirnye orkestra muda bainun dah hidup balik
congrate2.
kalu aku diberi peluang maen orkestra,
aku tingin sangat nak join.
ade sape2 nak amek aku jadi cello solo?
ala ala kumpulan the corrs tu...
uhahaha.


yang rindu kan zaman kegemilangan dulu2, kakachan

5 komeng:

Nina said...

aku pun rindu gk!!
weh, ble ada orkestra tu? xtau pn. =(

zaradgreat said...

wahhh
bestnya

kakachan said...

aku pon knisa tempah kan tiket.
first macam tak dapt g, tapi leh gak.
aku tau dr huda.
sori nina,aku ingat aku sorang je yg xtau.

Mr Rulez said...

wahh..awex cendOl nie leyh men alat muzik..i lOike..hehe

nnt leyh kiter bgabung..men lagu cik mek mOlek..huhu

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

aku kagum dgn org yg pandai main alat muzik nie.aku sepatah haram xreti.rekorder pun tutup lubang jer

Post a Comment