Pages

Thursday, August 19, 2010

mase kecik2 aku maen paper doll

korang ingat lagi mase kecik2? musti penah men paper doll kan.?
mase kecik2 dulu, aku tak suke barbie doll.
sebab dulu aku kan otak senang pengaruh sket..
g pecaye la yang barbie doll hidup waktu malam mintak darah..
wahahaha..lol.

so, sebab tu aku stat kumpui paper doll.
penuh 1 tupperware paper doll aku.
leh tukaq2 baju..
leh pakai beg..
pakai topi, pakai reben, pakai kasut..
adoi.. rindu toi...















yang ni punye paper doll aku respek. cemane la depa leh tepikir nak buat baju macam tu. hehe. mehepek pon ade. =D



haha.. 3D punye.. tebaekk



sape nak maen bende nieh?











yang ni aku kagum sebab leh letak laki tu menari same. kretif! hehe





yang ni, kene sambung2. tapi yang best, die leh begerak2. =D





zaman anak aku nanti wujud lagi tak bende ni..

haha.
kawen dok g, pikir anak dah.. gagagaa~

7 komeng:

fazRul said...

ko buat aku tringat dekat kedai ah fat jer...hehe

aku penah beli patung yg bogil spenuhnya..takde spender lgsg..mmg stylo lar..hahaha

yusuf mujahidin ™ said...

lama tk jumpe bende2 ni

TiKa LEh said...

aku suke gak men yg ats tu..haha

kakachan said...

bulat: ang beli paper doll? biar betik?

yusuf: barang lama ini. rinduu sgt. =D

kakachan said...

tika farae:
sebab murah.. sbb tu suke. hoho.
ayat farae plg tepat. hahahoi

E.d.Y said...

pernah curik2 main benda ni time kecik2...pastu kene marah dgn mak sbb main permainan pompuan..huhu...

skrg dah xde kot

Azril Radzali said...

aku pun main jgk bnde ni kecik2 dulu...
hahaha...

Post a Comment