Pages

Sunday, December 19, 2010

kaka is back!!

macam nak wat come back artis.haha

assalamualaikum..
dah dekat setaun aku x sentuh blog.
bukan berabuk bekulat, dah reput dah pon
sampai aku dah naek lupe cemane nak buat post baru.

aku start malas nak update since aku kuaq dari ukm.
dulu wifi free.. skarang pakai bband yang sangat lah 'laju'.
kalau la intenet ade kat mane2 macam oksigen. haha

rindu sangat kat korang.
stay tune ya. =D

3 komeng:

zaradgreat said...

welkam back kaka! :)

TiKa LEh said...

baru perasanko dh updte..hehe..welcome2..kalo rts ni, memg dh dilupakan dah..kehkehkeh

kakachan said...

korang kene wat welcoming party kt aku ni. hohoi..

Post a Comment