Pages

Monday, June 20, 2011

HappY father day and happy birthday..

ari sabtu aritu ari jadi aku, 18 jun.
betape la teharu nye aku bile family sungguh2 buat surprise.
oh.. tapi bukan untuk aku je.
kat kek tulis:

HAPPY FATHER DAY.
HAPPY BIRTHDAY EKAH & AMJAD

yang tak tahan nye tu, kek disorok dalam almari.
yang menyenangkan proses penyorokan bile aku ade dalam bilik, abah pon taktau kot kek tu untuk die jugak. haha.
amjad memang tak paham pape.besday die 30 jun nti.
lepas tengok video balik, baru aku paham dari mane datang kek tu.
betuah pulak sume ade.

time kaseh sume..
pade k mawa yang nun jauh disane,nanti taun depan kite sambut father day same2 ye. =D

pada abah yang eka sayangi..
Mr. Abdul Karim bin Osman
eka sayangg sangat kat abah.
tak tebalas jasa abah kat kami sume.
u r the best papa in the world =D




2 komeng:

TiKa LEh said...

happy birthday amjad..

kakachan said...

amjad je? ang dengki la tu x dpt mkn kek.haha

Post a Comment