Pages

Thursday, September 15, 2011

manusia mudah bosan

manusia /orang / human being mudah bosan.
duduk bosan, bediri bosan.
kerja bosan, tak kerje pon bosan.
gigit kuku bosan, tak gigit kuku pon bosan,
takde tenet bosan, ade tenet pon bosan jugak..so sad
mungkin kalo dah dapat unifi baru tak bosan kot.

ade orang yang makan pon leh bosan, thats not me.
meh bagi aku makanan hampa.

so, ape kate kite cari bende nak buang makhluk 'bosan' tu.
jom tukaq header.
even aku rase macam pelik je kehadiran die macam tak dialu alukan kat situ,
tapi, lantak pi le.


Header lama dah berzaman



header skarang




mode blur blur



mode scary. aku suke gak yang ni. tapi nanti orang cakap aku ni emo spesis makan orang.

Finally, aku amek header yang skarang tu.
tak comei pon. tapi lagi comei dari bosan.
mungkin aku akan tukaq kalo aku rase nak tukaq.
ade gak tepikir nak tukaq mulut die yang tak brape nak comei tu.
dah macam orang tenampak bende tak sepatotnye lak.

mungkin leh bagi munggil ke..




bagi jadi mulut takde gigi ke.. kiyowo~~ gedik



dah ilang pon rase bosan.. kan?
aku je la yang ilang bosan.

5 komeng:

nurzahidah said...

weewiittt..cntiknyer header blog baru kaka..mungil gituu bibir..cm kaka...hahaha..

btw,sy pun tukar header blog bru gk..ngeh3..

Edy Zaidi said...

tiba2 rasa nak tukar jugak..berkurun tak tukar ni

kakachan said...

bibir kaka nipis, x munggil mcm edah.
wah wah.. dah tgk header baru edah.
memang dekat de hearty gitu. =D

edy: kamu punye header dah lawa.
takyah tuka dah pon.

fyna said...

fyna pon nak tukar header..nak macam matured sikit..hehe tp xtau bila nak buat..tp header ni cntik

kakachan said...

fyna: tengkiu k.fina. bese la tu. header bole tuka bile ade mase ngan mood je kan.

Post a Comment