Pages

Tuesday, January 19, 2010

AvaTar 3D!! thumbs Up!

hari ni, aku, farae, tika leh, nana, zara, ezd telah menyerang GSC mid valley.
besemangat skali tempah tiket online. dengan bantuan saleh BALAK farae, akhernye dapat tempah dengan silap2 tarekh lg. haha. apo-apopun, time kasyeh pade farae!! hehe. mari kite tengok ulang tayang msg die yg tepampang kat inbox hp aku yg menawan nieh pade malam 18 jan, isnin.

"Woit. tegempar! aku salah tgk(rabU). haha..esk la (selase)..kul 11.45am.kat mid.semua bawak rm18.50. pakai baju lawa2 esok pas kelas tros g. hehe"- oleo farae. (heroin cite kali ni) 18 jan 01, 9.22pm

make besok kami pown pkai la lawa2 sampai sume orang tego kan... betape hot nye kami. haha. kat mid, jumpak ezd yg ditinggalkan oleh pakwenye. mari kite tgk AVATAR 3D!! hoyeh2. dapat spek kaler2. memang besh!! antare part2 yg agok bes2 gak le ni:

-mase jake sully break dr excited 1st time dapat lari. pergh! tempias pasir kat kami
-mase askar baling tin bom, terangkat tangan aku, aku rase zara pon same. haha
-mase binatang wane puteh suci tu datang kat jake, mcm leh sentuh je mende tu.
-dunie pandora die, huishh.. memang syantekk!!
-banyak lagik.. bes~

begaye sungguh la kununnye.. gahaha


tapi ade 1 yg xbest. bilik tu memang le sejuk nak mampoih. aku gigil2 dalam tu. haish. tahan je la ape yang terkandung dalam badan ni.. aku ase nak suggest je kat gsc, kalu tgk 3D ni, bagi free slimut. pastu, spek bagi free jugak. begaye seh.haha.

pastu, kami amammmm!! kat dominos Pijja.. time kaseh pade SPONSOR2 kami iaitu pesponsor piza, ngan air coke,cik farae dan cik tika leh. time kaseh daun keladi, lain kali belanje lagi. hehe.


nana, tika leh ngan farae


ezd, zara n me

pehtu, perot aku buat spoil lakk.. haishh.. die memang la suke datang datang mase aku ade semangat nak shoping.. bongkok2 dah jalan, aku xtau la orang keliling tengok pelik x kat aku. sempat la soping sket2.. 2 bijik komik temasuk juge.sowi pade cik nana, zara ngan tika leh. dowang je jalan2. farae lak asyek ilang je. laju gak budak ni. ezd lak balik awai ngan abe nuar die.

pejalanan berakher dgn pejalanan jauh kami smpai stesen ktm kuala lumpur. haha. ni kes xmau berdiri nieh. alhamdulillah dapat dok.. hehe.

mekasyeh diucapkan pade: -para pensponsor2 yang chumel2 belake, cik farae dan tika leh... -the organizer,cik farae -dengan member2 ku yang memang spoting sokmo,cik farae, cik tika leh, cik nana, cik zara ngan cik ezd.

1 lagi projek taun akher dah langsai,
kami bakal menambah projek2 akher taun ni. so, tungguuu~ hehe.


KANPAIIII!!!

6 komeng:

farae said...

kak chek..tika byr half..bukan air je.guguu~

kakachan said...

yeke? alamak, kene edit nieh

TiKa LEh said...

hahahahah..xpe kaka...ak fhm..bdk bru blajar ni..hehehe

mukasurat17 said...

ko nmpk lain pakai shawl pic no3.. hehe.. nmpk berisi..

kakachan said...

wakaka.. tu la. mmg skarang aku stat membulat. hehe.

a!sya said...

muka aku slalu xde..uwwwwaaaaaaaa

Post a Comment