Pages

Sunday, April 11, 2010

Kucing ku yang Suke merepek =}

kat umah aku banyak kucing. dari dulu bilangan bepuluh2, jadi bebelas-belas, pastu kurang jadi 4 5 ekor aje. pastu, beranak-beranak, jadi banyak balik. dah macam zoo dah umah aku tu. biawak pun ade. haha.

saje nak bagi korang cuci mate tengok perangai kucing2 aku yang suke merepek tu. check it out.



anak kucing tu memang lena atas tu bukan minum susu.
slesa sungguh. hehe



ni kucing yang paling kami sayang.
name die monei2. ato 'money2'. haha.
die tesekat kat atas bumbung umah. tak reti nak turun. padan muke. keh3.



hait hait.. senget2. hehe. tak ingat name die. tapi dah arwah dah.
kepale die memang senget. someting wrong kat tiub imbang2 kat telinga die tu. cian.. tapi die cute. =3




ni ak nyusu pun agak2 le. ngahaha.
nampak sangat umah aku dulu banyak tempat nyamuk aedes membiak. tengok le air takung je mane2. ces3




ni lagi sekoq. dah takde tempat len ke ang nak tido. iskk

kucing korang pon mesti banyak ragam jugak. mai tangkap gambo banyak2 lagi. hohoo..kucing2 aku takde le comei mane. tapi aku sayaanngg dorang. =3

rindu kucing kat umah, kakachan

14 komeng:

Mr Rulez said...

uit..byk giler kucenk dekat umah hang..nnt boleh bukak pusat jagaan kucenk terbiar..hek3
yg biawak 2 aku suka..sb diorang jnis alert..i loike..hahaha

zaradgreat said...

mak oiii kaka
banyak wooo
rumah aku de 1-2 je kot
huhuhu
kem salam ah mereka2

kakachan said...

kocik: bewak jugok yg ang ske. mai umah aku ameh 5 6 ekoq. haha.
nasib le bewak x makan kucin. kalu tak.. aku bako pokok beso sarang die..

zara: banyak duet pakai buat beli makanan dorang jek. aishh..
nak lagi sekoq due x zara?
hoho.

yusuf mujahidin ™ said...

alololo...comei giler...
:)

TiKa LEh said...

byk sgt kucing...
tp kenit tetap dihati..hahhaha

panggil aku shEh said...

salam..
dlu saye tak suke sangat kuceng. asl nmpak kuceng jer lari. pastu kuceng pon takut gak tgk saye. hahaha tp skang rase kuceng sgt kiut kot? haha n lagi satu rasulullah pn suke kuceng kan.

hye panggil sy sheh, kakachan!

s h e e said...

hahah...comey2...

kakachan said...

tika: kenit tu anak manje. aku jentik gak idung die nti. hohoho

aku pgl ang sheh: kalu tgk kucing kurap pon, sy leh tgk comel. jgn takot kucin ea. kucing baek.. n manje. =}

Mr Rulez said...

hang nie..tak berhati usus..jgn bunuh geng aku 2..
diorang makan ikan..hang ader sardin lebih boleh tlg dermakan..haha..

JMR said...

biawak pon ada ek ktumah ko..hahahaha

Seororo [Syah] said...

rumah aku ade 10 ekor kucing..
sume asalnya dari sekor kucing..
lame2 jadi 10 ekor..

kakachan said...

kocik: patot la aku bg kucing aku mkn, cpt ilang ikan tu. ces. xmo aku kwn ngan bewak ang. =D

jmr: biawak tebiar. besaq2 oo..

syah: betoi2. sume punce dr sekor kucing yg gatai n gedik itu. huhu..

AdyShaRiz said...

comei kucingnye macam tuannye jugak..he..he

SiLv3R said...

v x suke kucing, tpi kucing Kaka comelll..

Post a Comment