Pages

Friday, April 30, 2010

VIVA is OVER

semalam sepatotnye aku wat entry ni
tapi rase nak bermalas malasan lagi tinggi dari mende len
orang lain sume dah merdeka awai

susah toi jadi orang last2 nieh.

aihhhh

aku kuaq jalan2..

tengok cite korea sampai subuh.
barang malas kemas lagi
tesis malas edit lagi.
marilah kite bermalas malasan! =D

sangat terharu dengan kehadiran kawan2 yg datang tengok budak2 last ni present.
aku bayangkan bilik tu kosong mase present.
siap ade orang tolong lagi mase sesi soal jawab

thanks to ricky.. =)


rase sedih2..
pasni ntah jumpe lagi tak

aku amek kesempatan anta budak2 keris mas balik nek kete.
sebab aku takot, pasni dah buat hal masing2.. =(

korang sume...

aku tak mau nanges lagi skarang.
sebab tiap detik aku hitung..
buat hati aku lagi deh.
ramai orang akan akan tinggalkan.

kawan2 buah hati aku, penawar duka lara..
dan orang yang sangat aku sayang itu.

it hurts. ='<




mase present. dup dap dup dap..



gembire kite same2. =D



anak2 prof ambar. hmm.. kurang 2 orang.




terharu dengan mereka2 yang datang..huhu

10 komeng:

zaradgreat said...

kakaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
T_T

nilam said...
This comment has been removed by the author.
nilam said...

kaka u look gorgeous yesterday..:)
msk la dlm blog gamba 2..hehe

kakachan said...

zara: sume entry deh2 je..
aku pon nek deh.. sobb

dewi: gambo itu?? oh.. aku takot abg kete 'besaw' tu ade blog jugak. haha.
bahaye oo

Anonymous said...

hahahaaa....

-adik kpd abang kete besaw-

Aidi-Safuan said...

banyaknye picture gadis. ehem2. :p

apek said...

gile..ad supporter mase present..haha

kakachan said...

sapekah anonymos itu. haha

aidi: sile2 pilih mane yg bekenan. =)

apek: haha. jgn jeles yea..

Mr Rulez said...

aku jadi org trakhir kali nie..

wahh..pasni masuk dunia len lar..abeslar..kakachan..jadi kacang lar..hek3..

panggil aku shEh said...

kakachan!
sy pon da nk abeh....... waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Post a Comment