Pages

Tuesday, April 6, 2010

asal nak exam je demam

asal nak exam je demam, asal nak exam je demam, asal nak demam je mesti exam.

dan bende tu aku jadi time sem ke 2 stiap taun if aku tak silap.

takde bende nak tulis,baru balik dari kampung. tapi aku nak cite kegeraman aku.. kat pakcik bas plusliner semalam yang tak mengendahkan panggilan aku nak turun kat KTM KL. die dah turunkan 2 penumpang kat tempat same. tapi aku lambat sikit. aku dok blakang. dengan demam, dengan barang banyak, dengan aku dah turun ke tempat dekat ngan driver dah, die still tutup pintu, n trus je jalan..

aku rase sume orang dok perati aku mase tu.
rase nak nangess sangat mase tu. kalu turun kat pudu, aku kene jalan jauh. tapi ape leh buat, kuatkan je la kudrat balik Ukm..

resultnye, aku xdpt dok ukm jgk. dok rumah sis mawar kat putrajaya. at least ade org tengokkan aku.

doakan aku cepat sembuh ea. nak exam dah ni..
asignment pon tak buat lagi..
sape suh x buat awai2. padan muke ang.

p/s: tak suke ubat selsema. buat lendir kumpul kat tekak then buat aku sesak nak benafas. makan je tido. tidoooo aje...

uhuk2, kakachan

9 komeng:

TiKa LEh said...

moga cpt smbuh yerk...

Eyn said...

kami pun penah gak kene ngan bus driver mcm tuh..hangin! heheh

moga cepat sembuh ye! gambatte!

zaradgreat said...

semoga cepat sihat kakachan!!!

fiD said...

lol, yg pntg jage mkn,tido,huhu

Mr Rulez said...

uit..pokcik bas nie nak kena.berani dy buat cam 2 dekat awex den..awex den dah domam..
bru nak ajak jln2 tgk bulan kembang smangkuk..hek3

SiLv3R said...

wow, Kakachan demam? cepat sembuh Kakachan.. jgn x minum ubt tu, nti lmbt baek..

anak ain said...

moga cepat sembuh :)

kakachan said...

mekaseh sume..
dah chat dah.. selseme je tak abeh lagi.
i lap uolz lah. =}

mizzura said...

kakachan...jangan obses sangat study..nanti sakit badan nak exam pun susah..

oh kebetulan saya ada tips study last minute..jom2..

Post a Comment