Pages

Wednesday, March 31, 2010

My last class.. ='{

hari ni besamaan 31 mac 2010, attend kelas yang paling last dalam hidup U aku.
sedey sangat nak akhiri semua ni mase kat kelas.

-begelak ketawa dengan dorang
-sembang dalam lecture
-bejalan kaki, naik moto, naek kete ke kelas
-tiap2 pagi before masuk kelas, kene beli susu low fat buat sarapan
-fotostat kat keska
-kafe fak yang tak penah kecewakan selera aku.
-berebut nak dapatkan tempat kat kelas yang sempit
-lepak2 kat foyer yang skarang ade ekon. dulu takdak
-lab-lab yang nyusahkan but enjoy

sebak gak dah ni.. sroott..huhu, antara gambo last day class nieh..



kuaq kelas jek, trus nak ambek gambo. halang lalulintas. haha


dengan ketua program kami, prof ambar. OLEO!! kat foyer


geng keris mas yg x cukup orang. hahak. yg cumel tu ketua.
nasik lemak die buat sedap. ohoi


minah2 merah tudung putih.
zara, ezdi ngan farae sume senget


with some of chinese friend.nape muke aku camtu


with hero2 hindustan.
shah rukh khan,salman khan, ngan hrithik roshan


tak caye ni class yang paling last dalam hidup pembelajaran aku. if aku tebukak ati nak sambung, maybe dah tak same2 dengan depa sume... ={
nak tengok gambo lagi, leh tgk kat sini. lintas langsung lagi

p/s: malam tadi buat bbq ngan spaghetti. shedap!! teng kiu kat sume yang datang ngan orang2 kuat majlis, tika leh, nanato ngan ezdi.
maen UNO sampai 2 jam 1 game. haha.

9 komeng:

nilam said...

tq korng..mkn mlm ni mmg terbaek!!..:)
haha..dpt main 1 game je..huhu..xpe2..
nxt time main lg k!

nurzahidah said...

huhu..sedeynyer..wuwuwu
hurm..still keep in touch k..muah3
btw,best sgt2 bbq tdi..enjoy je men UNO 1st tyme..ekeke..

nnti ade rzki,jumpe lgi k..=)

zaradgreat said...

ahhahahahahahaa
main uno sampai nak tengah malam
memang terbaek ah
hahahhahahaha

aish
kawin jgn lupa jemput naaaaaaa

Mr Rulez said...

wahh..windu tyme aku abes blja gak..tpksa tgal awex2 aku..hehe
uit..tomey plak hg yer..tpikat jap..hoho..

apek said...

pergh..gile..2jam=1 game siot..lamenye nak tggu turn..haha

mawar said...

selamat masuk ke alam pengganguran. selamat tanam anggur.

kakachan said...

haha. penat kot tunggu turn.
ni la jadi kalo men uno 11 org. haha
penat2. tp bes sebab perot kenyang.. wawee~~

k mawar: alam penganguran.. tunggulah daku datang.. hehe

yusuf mujahidin ™ said...

welkam to the club...hehehe

farae said...

aha weii ko pon senget gak

Post a Comment