Pages

Monday, February 22, 2010

carnation layu ditasek madu

korang penah dengar tak pasal nak jage bunge yang kita dapat dengan care... rendam bunga tu dalam air yang larut dengan panadol?

aku slalu dengaq. tapi tak penah lak try. la ni aku try. hehe. mase dinner oleokimia aritu, sume orang diberi bunga carnation. so, bagai beruk mendapat bunga (aku bukan beruk), aku pon suke la kan. haha. jadi tanggungjawab aku la nak jage die..

meh kite tengok rentetan riwayat bunga tu..



hari 1st, malam diner oleo. sega buga mase ni.


2nd day, hari bermula dengan menyuapkan kamu dengan ayaq panadol. bagi kamu chat sket.


3rd day


4rd day


5th day


6th day..uish! sega lagi nieh.


hati ke 7, aku kene balik kampong. raye cina. sory bunge.. pandai2 la kamu jage diri.

semenjak sepeninggalan bunge tu jauh dari aku, die tepakse akur dengan takdir die. sob2

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



ni hari yang ke 15. dah hangus dah bunge carnation aku.syahdu sungguh keadaan die. pasni aku sangkut kat dinding lak yea bunge..

sape2 nak jage bunge bagi die tahan dalam seminggu gitu, leh la buat macam aku buat ea. selamat mencube. XD

nah bunge untuk korang @-}---

dengan merenung bunga yang dah layu, kakachan.

p/s: nanti nak masukkan gambo from my sis. hve to edit first. tunggu ye sis~~ n just received a funny picture from sis mimi. later aku upload ea. seyes lawok. XD

7 komeng:

nurzahidah said...

bunga sy bru buang tdi kaka..kui3..sabo jelaa..

btw, nice pic lor..cantekkk..

N A N a t O said...

hahaha...aku pun buang semalam da...

kakachan said...

hoho.. aku pon xtau la nak buang x ni edah.
sedeh aku tgk. tp sgt kronik.
tengkiuk edah. =}

kakachan said...

nana: kamu pon simpan lagi yg penyek tu?

mukasurat17 said...

gmbr las plg lawa.hahaha

TiKa LEh said...

aku xbuat mcm ko..ad je kt ats meja aku..tp layunye sam emcm ko je skrg...hhahaha

kakachan said...

syira: bunge las ditujukan pd ang. terime lah~~ haha

tika: mmg le kalu dah tgl lame2. aict!! nti aku bg die mkn McD lak. mst segaq buga lg skarang. XD

Post a Comment