Pages

Thursday, February 25, 2010

first time.... shawl contest



gejeng2.. haha. tekezut tak. tekezut tak. aku ngah boring ni.. boring ni...
mesti korang nak gelak aku masok ni. jangan gelak. haipp!!.. haha. first time nieh.

jalan2 blogwalking, tengok ade lak contest kan.korang jangan gelak.. aku le cukup isau orang gelak ingat aku syok sendrik. haha.

tapi aku memang pantang nampak shawl, beli sekali dua. bukan reti beli 1. nak minjam slendang? mai la bilik aku. yang tak pakai lagi pon ade. XD



pavillion street



metro point food seksyen

aku sonok tengok adiah die.. heee... penjimatan berganda!!

Hadiah-hadiah untuk pemenang

- hadiah disediakan untuk first, second and third place and 2 hadiah untuk saguhati

-1= sehelai kain pasang dan akn mendapat sehelai shawl ribbon

-2= sehelai kain pasang dah sehelai shawl corak

-3= 3 helai shawl corak

saguhati
- 2 helai shawl corak

kat blog die banyak shawl cantek2.. marveless nye. singgah mai.

so, mai la join ramai2. mari mari marieeeee!

hait. cegan lak eden.. nak g nyorok bawah katil la ni gak.... haha


perasan je lebih, kakachan

7 komeng:

TiKa LEh said...

hahahaha...dh 3bulan buat post tak publish2...malu2 lak..hohooh..aku skong..heheh..kalo menang, ko amek shawl ek..aku nk kain pasang..hohoh

kakachan said...

i malu la u~~
over kot 3 bln. blog ni ulang taun utk 2 bulan pon x smbot lagik. hoa2.
ape? amek kain pasang?? erkk..emmm XD

zaradgreat said...

hahhahaaha
kaka
kalau menang buat open table ek
ku doakan kau menang
fuh3!!!

farae said...

owkesh!join2!aku sapot kaka!!haha

kakachan said...

amin.. haha.
kalu menang aku blanje korang mkn kerang bakar.
kalu menang la kann.. XD

mukasurat17 said...

phewit phewit...

nak nombor tpon leh??? hehe

kakachan said...

sure2. haha.
blushing aku.. hak2

Post a Comment