Pages

Wednesday, February 24, 2010

plastisin terbaekk

masih dalam mood keciwa.. paper kosmetik tadi macam tutt.. haishh. ade jugak masuk bende2 yang sepatotnye tak masuk. aku besame2 rakan2 besame2 kuaq setengah jam lagi awai. pade tika, zara, mizan, edah ngan laen2 yang kuaq lambat tu, congrates2. mesti jawapan BAEKK punye.. terbaik!!

tapi aku bukan nak cite pasai tu. just wanna share some interesting artwork. hasil karye kakak aku. Kak nisa. name di boldkan disitu yea. haha. ni la yang die hasilkan mase ketensenan buat PSM depa. ape tu PSM? korang tanye la budak2 UTM. aku maleh nak amek tau. beliau buat ditujukan khas untuk incik khairee naem ye.












comei kan? hohaha. siap letak dalam bekas dadih. nanti nak mintak die buat 1 untuk aku. ;P siape nak buat tempahan, sile hubungi beliau. search khairulnisa karim kat facebook.die xde blog. ewah. mati aku kalu ade orang tempah toi2. ngeee..

p/s: k nisa, ni gambo edit baekk punyee.. musti kembang segale ape yang leh kembang tu. make, jangan la kamu lokek untuk belanje gue yea... PIZZA HUT golden fortune pon cukup la.. XD

dengan perot tibe2 teringat kat piza, kakachan

6 komeng:

TiKa LEh said...

ang xnk wat untk abg ang lak ke???hahahah

kakachan said...

tak sempat siap nti, dah cair plastisin tu tika..
bangi sgt panas wooo~
nti aku buat kat ang ea. pakai tudung lagik. =}

eLeA haNnAj said...

ekah..comei nye!!(bkn ang yg comei,mende kat atas tuh yg comei)

ang buat kat aku satu!!

zaradgreat said...

aku nak jugak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kakachan said...

huik? alala. jgn la malu2 ckp aku comei janah.. XD

ni kkak aku yg buat nieh. kt UTM nun. aku geram comei sgt, ltk la kt blog. hehe. aict.. bukak bisnes laku nieh. =}

Anonymous said...

terbaek ah!!! hahahaha

Post a Comment