Pages

Saturday, February 6, 2010

Malam penuh makanan yummy yummy


Venue : Dinner oleo
Masa : 8-10 pm, 11 kot kitorang balik
Tempat : wisma Kagumas
Tema : glamorous garden




Adakah ni dinner oleo terakhir untuk aku? Tu la yang selalu aku dok pikirkan. aishh.. berat untuk aku jawab soalan tuh. Sebab aku still tak dapat buat decision nak sambung master atau tak. Coban.. cobaan.. oh, ini tak seswai untuk dibincang kat sini.

Okeh kawan2. Sume dah complete?

Baju? : kalah model sume
Mekap? : bedak tebal seinci. Eye liner yang penting kene tebal. Eye shadow pasti. Bagi yang baru beli blusher.. haha. Pipi sume naek! Mekaseh nana pesponsor mekap. =}
Tudung? : ape men tudung. Shawl la. Hoho
Kasut? : sume dah same tinggi ngan aku kot. (boot zara paling kewl!) pis
Dah tempek2 gincu dah korang sume?? Mari kite gerakk ke KAGUMas!!

Sampai2 dapat bunge la lak.. mekaseh2. Len kali bagi aku bunge sejambak. Ewah. Nasib la meja udah di cop kan. Depan sungguh. Tahniah pade pengecop tempat. =} aku rase betuah gle dok meja no 12 ni. dapat meja bertuah yang petame woo. Jangan maen2. Nanti kite makan same2 ye hamper pade para para ahli meja no 12. Sorakan kome memang tak leh bla. Kanpai!


ahli meja no 12.nampaknye rak semua ade. tambahan pon ade. uiks!
bakal pengantin tak masuk gambo.

Makanan memang banyak. Bese lah. Nafsu membara. Amek banyak2 pon, bukan nye abes pon. Aku cukup tak puas hati tak dapat makan ABC. Sedey. Ngindam ni. orang ngandung pon tak ngidam macam aku.. esok nak carik abc.. huu

Pade peserta2 SPONTAN, tahniah pade anda-anda kerana telah Berjaya membawa watak dengan baek skali. Nanti kite men spontan saje2 bolehkah? everybody spontan~yeah

Dan pemenang2 the king and the queen of the night, miro ngan fateha, korang memang layak menang. Tabik same kamu due. Kawan2 ku.. jangan sedey ea. Len kali leh menang lagi. Sob sob.sambil ngurut2 bahu ezdi ngan sharina. =D Gurau2 je ye.. tapi kawan2 aku sume cantik2 sungguh. Wah.. memang transformasi kaw kaw nye.

Zara boot tajam, tika leh lengan kembang, nana retro, ezdi ayu gle, farae cumel, mimi dila cuing, muiz edah zati mizan mengelip, dewi, tika g, aina, silvi, ayu, diah, dalila, nora, zai, nat, liza, mizah, ada, afzan, keat swan, ching2, hp, paul, sanja, on, ameng, miro, odi, amar. Adoih. aku dah sebut sume lom ni.






alamak, farae tesorok lak. aict..

Semoge aku leh join korang2 diner lagi. Doakan lah aku ea. I lap uols lah. Hehe.
Farae, ang jangan perabeh hamper. Hhaha. nanti aku upload gambo kat fb ea.

With borrowed dress, kakachan

bla bla bla~

6 komeng:

farae said...

aku abehkan aku beh kan!hahaha.uit aku tak pkai shawl pong..ngee

zaradgreat said...

hahahhahahaha
songal kaka.
udah2 lah tuh boot nye
hhahaa.

we had great super duper fun last night
tq u ols!

miSz MiZan caXy2bl00s said...

terbang..terbang.hehehe..
thun dpn,diner ag tau..hehehe

diella said...

hahahhaha..cuing....apakah itu??

kakachan said...

dila:cuing itu the boom gitu. hoho
toi x. ohhoho.

zara:aku ttap admire bot kamu. haip.

farae: maksud aku depa2 selain yg pakai tdung.

mizan:pas ameh diner, aku balik terbang je balik kajai. jimat minyak dan kos. hohoha

diella said...

hahahhaha..ye la sgt da boom..mimi je da boom..ak sempoi..kn ak ikt tema...hahahahhaa

Post a Comment