Pages

Wednesday, February 10, 2010

duit ku abes lagi

Boling2 lagi. Memang mengabehkan duet lagik la aku ni. bile la nak insap. Ampun abah!

Sampai pon dah pukoi 2. Dah tak dapat 4 game 10 engget. Dapat la 3 game 9 engget. Tu pon pakai student price. Ok la tu. Metro kajang ok. Mari la ramai2. Promote nieh. Make dengan itu, 5 wanita yang gorgeous2 dan 2 jejaka tampan menyerang boling metro kajang tesebot. Dengan berbekal kan McD yang dah beli siap2. Kunun nak makan kat tempat boling. Tapi?? Hampeh. Kelaparan jugak sebab tak makan. Excited men je lebeh. Hoho.

Mari kite bekenalan dengan para2 atlet.

Ody: our Champion today. Bola 11 die pakai. Bangge die banyak pompuan dok tepuk tangan dengan kemenangan ang. Tapi aku kadang2 tak pueh ati dengan bola lenggang lenggok yang ang buat tu. Aishhh.. keep it up la odi ye.

Miro : cakap sikit punye la belagak. Dok ngajaq orang suh buat bola straight. Jari tak masuk dalam lubang bola boling. Nak baling, memang jauh skali la nak aim2 dulu. Sekali tengok kalah teruk ngan budak pompuan. Haha. Pulang ngan kekalahan la ang malam ni. jangan deh miro. Nanti try lagie ea.

Tika leh: senyap2 je dok kat kusi. Sekali baling, strike memanjang. Aishoo.. baru tunjuk belang budak nieh. Ang senyap2 je ea tika. Pasni pakai baju saint john lagi ea.mesti ang menang.

Ecah: baru first time maen boling, dah Nampak taring die. Banyak kot spare die buat. Aish.. malu aku, dah betaun main, nak spare pon sket nye payah. Aku kene beguru dengan ang la ecah. Ke sebab badan ang ketol2? Aku mane ade ketol2. Huhu..

Nanato: arini nasib tak sebelahi nana. Asyik masuk longkang aje. Tapi sekali die naik, tinggi2 makah ang. Dengan baju baru rimau lagi. Rrrrr… haha. Beli baju trus pakai. Tapi bajunye sangat chumel! saye suke..

Farae: masih tetap dengan bola spin nye. menjadi tak menjadi, tu blakang kire. Antara pesaing terhebat jugak. Sempat la die makan buger dalam tempat boling. Aiyoo.. nasib tak kene halau.

Aku: aku tetap aku. Dengan bola takde strike langsung arini. Huh. Energy takdak kot. Tak makan lagi. Wakaka.. alasan semate. Tak dapat trime kenyataan. XD banyak kali dok tinggal 1 pin jek.wargh!! geraM!!!!!



odi


miro



tika leh


ecah


nana


farae


kakachan


Pastu, disebabkan ecah gian sangat nak karok, kitorang g la karok. Farae, odi ngan miro dah surrender. 2 jam pon jadila. Ilang dah sore aku malam ni. kalu 3 jam tadi, mau masuk spital dah. Patot la ujan malam nie. XD sejuk la siket kan~ ohhoho.



Sangat penat ini hari. Tapi really2 enjoyed it. Pas raye cine dah masing2 bz. Sedeynye.


Dengan kelenguhan, kakachan

7 komeng:

N A N a t O said...

2 jam tak cukup meyh...
at leat ang 1 pin je tak jatuh, aku 1+9 pin...aiyo...bala mirol turun kat kita meyh...

kakachan said...

nyesal 1 lane ngan miro. aict.
mmg tulah toi. bak kate ecah. malah ecah pon ngalah kan kite. tidak!!

nti kite g 4 jam lak. hoho. td mmg xde mase.

N A N a t O said...

hahhhahha...rematch masa depan...it depends on luck kita la dat day...haiiyaaa..

empat jam?? mau putus urat merih aku...

TiKa LEh said...

lpas ni lwn grup ek...nk grup ngan roshdi lah..hhahahaha...

farae said...

4 game ar baru mantoppp

kakachan said...

sape nak grup ngan miro? haishh
pehni kne bwk amar.. aict..
jgn kan 4 game, 8 game pon aku sanggop.

zaradgreat said...

gagagaga
orang saint hjon tunjuk garang woooo

Post a Comment