Pages

Wednesday, February 3, 2010

Times square VS Pavilion

Of course la Times square yang menang.. tak yah teke pon takpe. Pavilion? Tunggu la aku kaye raye dulu.

Nape TS? Nape PV?



Hoho, siang tadi aku dengan geng2 senget pegi sane la. Budak2 yang bile dah nak dekat dinner oleo baru nak beli baju. Haha. Siapakah dia? Tettt… XD

Disebabkan malas sangat nak naik tren ktm, kitorang berimpit la 6 orang dalam kete kancil yang sempit lagi comel tu. Nasib aku bawak kete. Saje la nak belaja jalan. Sekali sesat sesat da. Haha. Tapi takpe kawan2 ku. Aku at least ade pengalaman bawak kete kat kl. Dalam kete yang sejuk2 kepala depan ekon pon leh peluh2 macam lari 800 meter. Hoho. Nervous woo, nervous. Saye budak baru belajaq ea. Ingat tu. Time kaseh sume tolong tunjuk jalan yang benar farae, nana ngan ezd. Okeh farae, balik ang lak bawak ok~ ;P

Kitorang pegi TS mencari barang2 sepatutnye lah. Ade jugak dapat barang tak sepatutnye. Aish.. yang penting aku beli 1 barang je. Ingat senang nak tengok aku beli 1 barang je kalau pegi TS? Hoho. Pecah rekod tau.
Lepas membeli belah, make kami sume pon merewang la ke pavilion. Walaupun dengan hujan yang jap turun jap berenti, kesah ape aku. Ni first time aku datang PV. Tika ngan zara pon same je nasib cam aku. Kecian kami. Dok UKM dekat 3 taun kot..huhhu.. Sampai2, posing depan kamera le.. apo lagik.. hoho. Tak sie2 aku pinjam kamera. Masuk pavilion pon sekejap dari lamenye kitorang posing2 kat luaq pavilion. Haha. Banyak gambo nanti aku upload kat fb ea kawan2. =}

Time kaseh sume…
Farae, nanato, tika leh, ezdi, zara
ni dikire projek taun akher tak? belasah jo la.

Nanti aku upload gambo ea.. seyes enjoy kuaq arini. I lap uols la. =). sekian








Dengan kaki melecet, kakachan

12 komeng:

TiKa LEh said...

kaki melecet ke??aku x pun..hehheh

kakachan said...

kaki ang kaki dinesor. grrrrr...

saypOOL rafhtello said...

yg pakai baju itam tudung itam beg biru sape??

miSz MiZan caXy2bl00s said...

nyesal aku tak p....
waaaaaaaaaaaaaaaaaa..
nyesallll
nyesallll
nyesallll...
lenkali nak ikutttttttttt!!!
tak kire..waaaaaaaaaaaa... =(

kakachan said...

mizan: ha.. aku tanye byk kali taw.. hehe. xpe2. len kali kte g ea. dun sedey2..

epol: itula farae. budak oleo. mau bkenalan? =}

zaradgreat said...

hehehe
baru sket tuh kaka
takkan dah melecet kot??
ahaks!

i lap kereta u too!

farae said...

melecet?haa tu g ngn keta la tuh.kalo ngn train?pk pk lah~hahaha

kakachan said...

kasot ku mmg ske wat hal. korang kasot mahal.
ade syape2 yg mahu sedekah ksot kat aku.. ={

JMR said...

lama giler tak g TS..apa citer Ts skang ek?:-)

rose radzi said...

ekah..skang aku suke tgk wyg kt pavi..lg layanzzz...ts hanya utk shoping bju...
nti kta p pavi sama2 ok...rindu ang

kakachan said...

JMR: gitu la TS dgn decoration yg lawer2 blake. pasni nak g lg, nana kne tnjuk jln bekk punye.. hehe

ros: wokeh bebeh. sett.. hoho. yg pasti bwk kamera bru u tau~

miSz MiZan caXy2bl00s said...

lenkali..mmg aku akan itut..hehehe

Post a Comment